Vanaf € 50 gratis bezorgd binnen NL

Ontdek de Betoverende Arte Babylon Behangcollectie - Een Reis naar de Oorsprong van Beschaving

Arte Babylon behangcollectie
10 februari 2024 1 view(s)
Ontdek de Betoverende Arte Babylon Behangcollectie - Een Reis naar de Oorsprong van Beschaving

Babylon spreekt tot de verbeelding… Als eerste grote stad ter wereld maakte Babylon deel uit van Mesopotamië, de bakermat van de beschaving. Onder andere akkerbouw, veeteelt, sterrenkunde, wiskunde, en het schrift vonden hier hun oorsprong. Het spijkerschrift ontstond door het kerven en tekenen in kleitabletten en rotswanden, en deze eeuwenoude techniek vormt de inspiratiebron voor de unieke behangcollectie, Arte Babylon.

De dessins in deze collectie zijn als kunstwerken op zichzelf te beschouwen. Grote kleitabletten worden met de hand en uiterste precisie vormgegeven en vertaald naar gedetailleerde creaties met het uitzicht van pleisterwerk. Elk stuk in de Babylon-collectie brengt de rijke geschiedenis van Babylon tot leven, waardoor je interieur wordt getransformeerd in een tijdloos kunstwerk.

De behangcollectie Arte Babylon omarmt de essentie van het oude spijkerschrift en de kunst van het sculpturen in klei. De patronen weerspiegelen de intrigerende symbolen en tekens die op kleitabletten werden vastgelegd, en ze ademen de geest van de vroege beschaving.

De gedetailleerde creaties nemen je mee op een reis door de tijd, waarbij elke rol behang een verhaal vertelt. De betoverende patronen roepen de mystiek op van Babylon en creëren een unieke sfeer in elke kamer. Of je nu kiest voor een subtiel accent of een volledige muurbedekking, de Arte Babylon-collectie voegt een vleugje geschiedenis en verfijning toe aan je leefruimte.

De kleuren in de Babylon-collectie zijn zorgvuldig gekozen om de rijke geschiedenis van Mesopotamië te weerspiegelen. Diepe aardetinten, warme goudaccenten en subtiele neutrale nuances brengen de pracht van Babylon naar voren en creëren een harmonieuze balans in elke ruimte.

Met de Arte Babylon behangcollectie voeg je niet alleen een vleugje geschiedenis toe aan je interieur, maar creëer je ook een unieke en betoverende sfeer. Laat je inspireren door de kunst van het oude spijkerschrift en geef je ruimte een tijdloze uitstraling met de prachtige dessins die zijn geïnspireerd op kleitabletten en pleisterwerk.

Breng de mystiek van Babylon naar huis en ontdek de tijdloze elegantie van de Arte Babylon behangcollectie. Transformeer je leefruimte en laat je omringen door de betovering van de oorsprong van beschaving.

Alle producten van deze collectie worden binnen Nederland gratis verzonden met een gratis behangset en behangstrijker. Ontdek de Arte Babylon behangcollectie nu op onze webshop en geef je interieur een uniek karakter!

Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension