Vanaf € 50 gratis bezorgd binnen NL

Ontdek de Inspirerende Quinten-Art Behangcollectie van Eijffinger

Eijffinger Quinten-Art behangcollectie
21 augustus 2023 1 view(s)
Ontdek de Inspirerende Quinten-Art Behangcollectie van Eijffinger

In een wereld vol creativiteit en innovatie komt soms het meest inspirerende verhaal uit onverwachte hoeken. Maak kennis met de Eijffinger Quinten-Art behangcollectie van Eijffinger, een eerbetoon aan Quinten, een jonge kunstenaar met een uniek perspectief en een bijzondere gave.

Quinten, een tienjarige jongen uit Amsterdam, heeft een bijzondere kijk op de wereld. Zijn autisme heeft hem in staat gesteld om zich te verdiepen in de wereld van wiskunde, natuurkunde en tekenen. Voor hem is tekenen niet alleen een hobby, maar ook een manier om de drukte van de wereld om hem heen uit te filteren en tot rust te komen. Zijn creativiteit wordt gevoed door geometrische vormen en patronen, een duidelijke reflectie van zijn liefde voor wiskunde.

De tekeningen van Quinten zijn niet alleen indrukwekkend vanwege hun esthetiek, maar ook vanwege het perspectief dat ze bieden. Ze geven ons de mogelijkheid om de wereld door de ogen van Quinten te zien, een blik die ons inspireert en verwondert. Zijn werk herinnert ons eraan dat diversiteit en anders zijn een bron van prachtige creativiteit kunnen zijn.

Eijffinger, een toonaangevend merk in behangontwerp, raakte diep onder de indruk van Quintens verhaal en zijn kunstwerken. Ze besloten om twee van zijn handgetekende ontwerpen om te zetten in prachtige wandgrote afbeeldingen, zogenaamde wallpowers. Dit betekent dat iedereen nu de mogelijkheid heeft om een vleugje Quinten's unieke perspectief en talent in hun eigen huis te brengen.

De Quinten-Art behangcollectie van Eijffinger is een eerbetoon aan de creativiteit en het unieke talent van Quinten. Elk ontwerp is zorgvuldig gekozen en omgezet in hoogwaardig behang, waardoor je de kans krijgt om een vleugje van zijn wereld in jouw leefruimte vast te leggen. Of je nu een voorliefde hebt voor geometrische vormen, een passie voor unieke kunst of gewoon op zoek bent naar een manier om je ruimte te verfraaien, de Quinten-Art behangcollectie biedt een scala aan mogelijkheden.

Ontdek de Eijffinger Quinten-Art Behangcollectie: Jouw Eigen Stukje Inspiratie

Duik in de wereld van Quinten en laat je betoveren door zijn handgetekende geometrische vormen. Creëer een ruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een verhaal vertelt en inspiratie oproept. De Eijffinger Quinten-Art behangcollectie is meer dan alleen decoratie; het is een eerbetoon aan diversiteit, talent en de kracht van anders zijn.

Kies voor het Quinten-Art behang van Eijffinger en geef je ruimte een unieke en inspirerende uitstraling. Haal het verhaal van Quinten en zijn prachtige kunstwerken in huis en laat je dagelijks verwonderen.

Alle producten van deze collectie worden binnen Nederland gratis verzonden met een gratis behangset en behangstrijker. Shop nu de Eijffinger Quinten-Art behangcollectie

Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension