Vanaf € 50 gratis bezorgd binnen NL

bestellen

Bestellen

Vul bij het artikel van uw keuze het aantal in en klik op de bestelknop. Vervolgens kunt u verder winkelen of uw gegevens invullen en de betalings- en verzendmethode kiezen.
Rond de bestelling af door op 'bestelling plaatsen' te klikken.
Wanneer u overigens op onze site een account aanmaakt, kunt u sneller afrekenen, meerdere verzendadressen opgeven, uw bestelling(en) bekijken, tracken en meer.

De meeste artikelen heeft u binnen 1 tot 4 dagen in huis. Mocht er echter een leveringsprobleem zijn dan zal onze klantenservice contact met u opnemen, of de aangepaste leveringsdatum acceptabel is.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het bedrag. In het winkelwagentje ziet u precies wat de verzendkosten voor uw bestelling zijn, voordat de bestelling definitief is geplaatst.

Uiteraard kunt u bestelde goederen ook rechtstreeks afhalen in onze winkel te Dordrecht. Afhalen kan tijdens onze openingstijden.

Wij adviseren u wel om vooraf te informeren zodat wij de voorraad kunnen nakijken en uw bestelling alvast klaar kunnen zetten!