Vanaf € 50 gratis bezorgd binnen NL

Blog

Masureel Khrôma Joy behangcollectie
6 april 2024
1 view(s)

Natuurlijke Vreugde: Ontdek de Betoverende Masureel Khrôma Joy Behangcollectie

De  behangcollectie Masureel Khrôma Joy vangt deze vreugdevolle energie op een unieke manier. Net zoals Matisse's kleurrijke decoupagekunst en Baya's gedurfde creaties, brengt deze collectie een explosie van kleur en levendigheid in elke ruimte. Elk ontwerp is doordrenkt met een gevoel van 'joie de vivre', waardoor het perfect is voor diegenen die hun huis willen transformeren in een oase van geluk en positiviteit.

Eijffinger Gilded behangcollectie
30 maart 2024
3 view(s)

Laat je Interieur Stralen met de Eijffinger Gilded Behangcollectie

Stap binnen in een wereld van weelde en verfijning met de Eijffinger Gilded behangcollectie. Deze collectie brengt een vleugje glamour en glans in elke kamer van je huis, met patronen die zowel een statement maken als een subtiele elegantie uitstralen.

Vanuit een passie voor design en ambachtelijk vakmanschap is de Gilded-collectie geboren. Elk ontwerp is doordrenkt met een unieke charme, waardoor je interieur tot leven komt met een betoverende uitstraling.

Esta Bloom behangcollectie
24 februari 2024
3 view(s)

Haal de Lente in Huis met Esta Bloom Behangcollectie

De lente is in aantocht en wat is er beter dan je interieur in volle bloei te zetten met de prachtige behangcollectie van Esta Bloom? Van kleurrijke veldbloemen tot glanzende gouden lijnen, deze collectie biedt een diverse mix van sfeervolle ontwerpen die jouw huis omtoveren tot een bloeiend paradijs.

Arte Lanai behancollectie
24 februari 2024
11 view(s)

Ontdek de Arte Lanai Behangcollectie - Haal de Hawaïaanse Vakantiesfeer in Huis!

Bij de Behang Verffabriek presenteren we een van de nieuwste voorjaarscollecties van Arte: de betoverende Arte Lanai behangcollectie. Geïnspireerd door de heerlijke, lange zomeravonden op Hawaïaanse veranda's, brengt Lanai een exotisch tintje naar je interieur. Genoemd naar het Hawaïaanse woord voor veranda, belooft deze collectie een gevoel van vakantie en ontspanning in je eigen huis.

Arte Costura behangcollectie
10 februari 2024
0 view(s)

Arte Costura: Een Ambachtelijke Reis door Uniek Behang

n de wereld van interieurdesign zijn er momenten waarin kunst en ambacht samenkomen, en de Arte Costura behangcollectie belichaamt deze fusie op een prachtige manier. Costura, wat 'naaien' betekent in het Spaans, vindt zijn inspiratie in ambachtelijke hoeken, met textiel als het startpunt voor een adembenemende reis door handgemaakte pracht.

Ontdek de unieke Arte Costura behangcollectie en geef je interieur een vleugje handgemaakte pracht. Laat je ruimte spreken met de warmte en charme van ambachtelijke kunst aan de muur.

Arte Babylon behangcollectie
10 februari 2024
1 view(s)

Ontdek de Betoverende Arte Babylon Behangcollectie - Een Reis naar de Oorsprong van Beschaving

Babylon spreekt tot de verbeelding… Als eerste grote stad ter wereld maakte Babylon deel uit van Mesopotamië, de bakermat van de beschaving. Onder andere akkerbouw, veeteelt, sterrenkunde, wiskunde, en het schrift vonden hier hun oorsprong. Het spijkerschrift ontstond door het kerven en tekenen in kleitabletten en rotswanden, en deze eeuwenoude techniek vormt de inspiratiebron voor de unieke behangcollectie, Arte Babylon.

Ontdek de Arte Babylon behangcollectie nu op onze webshop en geef je interieur een uniek karakter!

Arte Boutique behangcollectie
20 januari 2024
3 view(s)

Ontdek de Betoverende Japanse Mid-Century Glamour met Arte Boutique Behangcollectie

Het is voorjaar en bij Behang Verffabriek kunnen we niet wachten om de nieuwe voojaarscollecties met jullie te delen. Een absolute must-see is de Arte Boutique behangcollectie, geïnspireerd door de Japanse mid-century glamour. Deze collectie neemt je mee naar een tijdperk van levendigheid, optimisme en vooruitstrevendheid dat volgde na de Tweede Wereldoorlog in Japan.

Arte Wild Silk behangcollectie
20 januari 2024
2 view(s)

Ontdek de Pracht van Arte Wild Silk: Echte Zijde Wandbekleding

Bij de Behang Verffabriek kijken we vol verwachting uit naar de aankomende lancering van een behangcollectie op onze webshop - de Arte Wild Silk behangcollectie. Deze collectie, gemaakt van echte zijde, biedt een overvloed aan elegantie en verfijning voor je interieur. Lees verder om meer te ontdekken over de drie unieke varianten en hun natuurlijke charme.

Arte Kanso behangcollectie
20 januari 2024
8 view(s)

Ontdek de Verfijnde Eenvoud van Arte Kanso

Welkom bij de Behang Verffabriek, waar we je graag kennis laten maken met de voorjaarscollectie: Arte Kanso. Deze opwindende behangcollectie, geïnspireerd door het Japanse begrip van minimalisme en eenvoud, belichaamt de essentie van verfijnd design. Stap binnen in de wereld van Kanso, waar strakke geometrische patronen en een vleugje luxe samenkomen om een tijdloos elegant interieur te creëren.

Arte Le Couturier behangcollectie
20 januari 2024
5 view(s)

Arte Le Couturier - Haute Couture voor Jouw Muren

Het samensmelten van mode en interieur is altijd een betoverende dans geweest, en Arte's nieuwste behangcollectie, Le Couturier, belichaamt deze harmonie op een buitengewone manier. Deze voorjaarscollectie van Arte zal binnenkort schitteren op onze webshop.

Houd onze webshop, de Behangverffabriek, in de gaten voor de lancering van de Arte Le Couturier behangcollectie en transformeer jouw huis in een waar fashion statement.